FAQ
Meest gestelde vragen over Fastprint

 1. Fastprint Gold papier kopen

  Ben je op zoek naar Fastprint Gold papier? Dit specifieke papier is erg handig voor speciale doeleinden. DeKantoorvakhandel helpt je graag bij het bestellen van dit speciale papier van het merk Fastprint.

  Over Fastprint Gold
  Fastprint Gold papier is erg geschikt voor representatieve correspondentie, je huisstijl en de verwerking door kleuren inkjet- en laserprinters. Zo heeft het papier een egale oppervlakte en dat in combinatie met een extra witte tint. Dit zorgt ervoor dat je Fastprint Gold ideale afdrukken genereert op dit papier.

  De populairste papierformaten en soorten van Fastprint Gold zijn:

  • Kopieerpapier Fastprint Gold A4 80 gram wit
  • Kopieerpapier Fastprint Gold A4 120 gram wit
  • Kopieerpapier Fastprint A4 Gold 160 gram wit
  • Kopieerpapier Fastprint Gold A4 90 gram wit
  • Kopieerpapier Fastprint Gold A4 200 gram wit

  Maar buiten deze populaire Fastprint Gold papiersoorten, zijn er nog meer verschillende soorten welke je kunt verkrijgen van dit merk. Voor elke printtoepassing bestaat er wel een passende papiersoort van Fastprint.

  Over Fastprint
  Buiten Fastprint Gold heeft het merk nog meer soorten papier die je kunt gebruiken. Denk hierbij aan onder andere Fastprint Regular, Fastprint A4 Extra. Maar buiten dat heeft het merk ook plotpapier, receptpapier en inkjetpapier. Het merk Fastprint is een veelzijdig papiermerk dat verschillende papiersoorten heeft in het assortiment. Wat je ook nodig hebt, Fastprint heeft vast wel een papiersoort dat in jouw printer past.

 2. Fastprint Regular papier kopen

  Heb je Fastprint Regular papier nodig? Je kunt Fastprint Regular papier bestellen via onder andere DeKantoorvakhandel.nl. Er zijn verschillende papiersoorten en formaten die je kunt bestellen van het populaire merk Fastprint. Maar wanneer heb je nou Fastprint Regular papier nodig, en wat zijn hier de eigenschappen van?

  Fastprint Regular papier
  Wil je de eigenschappen weten van Fastprint Regular papier? Zo is dit papier voor alle vormen van correspondentie en verwerking van kopieermachines en inkjet- en laserprinters geschikt. De perfecte afdrukken krijg je door middel van Fastprint Regular papier. Het papier heeft een egaal oppervlak en neutrale witte tint, en dit bezorgt je uiteindelijk perfecte afdrukken. Ideaal voor op kantoor of je bedrijf, om altijd Fastprint Regular op voorraad te hebben.

  Eigenschappen Fastprint Regular:
  • CIE 146
  • ISO 9706

  Meer Fastprint papier
  Buiten het Fastprint Regular papier, heeft het merk nog meer papiersoorten die erg populair zijn in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Fastprint Gold, Extra of Economy. Al deze papiersoorten van Fastprint hebben eigen kenmerken en specialiteiten. Wanneer je informatie wilt over deze papiersoorten, of wilt weten welke papiersoort van Fastprint je het beste kunt gebruiken, kun je altijd contact opnemen met de dichtstbijzijnde kantoorvakhandelaar. Je vindt deze via onze verkooppuntenzoeker.

 3. Fastprint Plotterpapier

  Wat is Fastprint Plotterpapier? Het papiermerk Fastprint heeft verschillende populaire papiersoorten in het assortiment zitten. Hier is Fastprint Plotterpapier er één van. Maar wat is er dan zo speciaal aan deze inkjetpapiersoort, en waar heb je het voor nodig?

  Over Fastprint Plotterpapier
  Fastprint Plotterpapier is beschikbaar op rol. Dit papier is speciaal ontwikkeld voor groot formaat inkjetprinters die werken van de rol en gebruikt worden voor CAD/GIS toepassingen zoals lijntekeningen. Het is in verschillende breedtes en diktes te verkrijgen. Je kunt Fastprint plotterpapier ook gebruiken voor onder andere posters. Deze moeten namelijk vaak op groot formaat gedrukt worden, en daar is dit papier uitermate geschikt voor.

  Populaire formaten van het Fastprint Plotterpapier voor de inkjetprinter zijn onder andere;
  • INKJETPAPIER FASTPRINT PLOT 80GR 610MMX45M CAD/GIS
  • INKJETPAPIER FASTPRINT PLOT 80GR 841MMX50M CAD/GIS
  • INKJETPAPIER FASTPRINT PLOT 80GR 914MMX50M CAD/GIS
  • INKJETPAPIER FASTPRINT PLOT 90GR 610MMX50M CAD/GIS
  • INKJETPAPIER FASTPRINT PLOT 90GR 841MMX50M CAD/GIS

  Maar buiten deze papierkwaliteiten op rol van Fastprint, zijn er nog meer populaire soorten te verkrijgen. Wanneer je hier meer informatie over wilt, kun je contact opnemen met je plaatselijke kantoorvakhandel. Deze vind je via onze verkooppuntenzoeker.

  Andere Fastprint papiersoorten
  Buiten het papier op rol van Fastprint, heeft dit populaire merk nog meer papiersoorten in het assortiment. Denk hierbij aan Fastprint Economy, Regular, Extra (verkrijgbaar met of zonder NEN-normering) en Gold. Al deze papiersoorten hebben unieke eigenschappen en zijn geschikt voor bepaalde printers of doeleinden. Vraag altijd vooraf welk papiersoort van Fastprint voor je doeleinden het meest geschikt is.

 4. Fastprint Extra papier kopen

  Fastprint Extra papier (verkrijgbaar met of zonder NEN-normering) is geschikt voor alle vormen van correspondentie en de verwerking door kopieermachines en inkjet- en laserprinters. Dit maakt het Fastprint Extra papier dan ook populair. Daar komt bij dat het papier goede eigenschappen kent, die veel bedrijven en kantoren willen zien.

  Eigenschappen Fastprint Extra
  Het Fastprint Extra papier kent een egaal oppervlak en dat in combinatie met een neutrale witte tint. Dit zorgt ervoor dat de afdrukken prima op dit papier terechtkomen, of het nou een kopie betreft of uit een inkjet- of laserprinter rolt. Wanneer je Fastprint Extra papier gebruikt, staat dit garant aan scherpe en heldere prints.

  Andere Fastprint papiersoorten
  Buiten de Fastprint Extra papiersoort, heeft het populaire papiermerk nog meer soorten papier die je kunt gebruiken in je bedrijf of op kantoor. Al deze papiersoorten hebben unieke eigenschappen, vraag daarom altijd even na welke papiersoort het beste bij je doeleinden past. De andere papiersoorten zijn onder andere;
  • Fastprint Gold
  • Fastprint Regular

 5. Fastprint papier bestellen

  Wil je Fastprint papier bestellen voor je kantoor of bedrijf om de voorraad aan te vullen? Je kunt goedkoop wit A4 papier bestellen van het merk Fastprint. Dit papiermerk heeft een ruim assortiment wat papier betreft, welke voor alle printtoepassingen geschikt is. Het maakt niet uit of je het papier van Fastprint in een inkjetprinter, laserprinter, kopieerapparaat of scanner stopt. Het Fastprint papier is verkrijgbaar in veel verschillende papiersoorten, geschikt voor alle printtoepassingen.

  Papiersoorten Fastprint
  Fastprint heeft verschillende papiersoorten in het assortiment zitten. Deze papiersoorten hebben unieke eigenschappen en zijn vaak een specialist in een bepaald doeleinde. Zo heb je onder andere de volgende papiersoorten bij Fastprint:
  • Fastprint Gold
  • Fastprint Extra (verkrijgbaar met of zonder NEN-normering)
  • Fastprint Regular

  Zo zijn veel van deze papiersoorten verkrijgbaar in verschillende papierformaten en gramgewichten. Denk hierbij aan onder andere aan papierformaten A4 en A3 in 70 t/m 200 gram.

  Buiten de bovenstaande papiersoorten kent Fastprint er nog meer. Denk hierbij aan Fastprint Color. Wanneer je goedkoop kopieerpapier nodig hebt, of voor andere doeleinden, is er altijd wel een papiersoort van Fastprint die hier bij past. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Zij kunnen je vertellen welk Fastprint papier je moet bestellen.

 6. Fastprint inkjetpapier kopen

  Goedkoop inkjetpapier nodig? Je kunt bij Fastprint inkjetpapier kopen voor voordelige prijzen en ook nog in verschillende soorten en formaten. Wanneer je weet welk inkjetpapier je nodig hebt voor je inkjetprinter, is het gemakkelijk om het juiste papier te bestellen bij Fastprint. Maar wanneer je dit niet weet, staan de kantoorvakhandelaren voor jou klaar om je te adviseren over de papiersoort die jij moet gebruiken.

  Over Fastprint
  Het papiermerk Fastprint heeft verschillende papiersoorten en formaten in het assortiment. Deze papiersoorten zijn vaak geschikt voor bepaalde doeleinden, met allemaal hun eigen specialiteit. Het Fastprint Regular papier is bijvoorbeeld in alle printtoepassingen geschikt, erg handig voor op kantoor.

  Buiten dat bestaan er ook nog Fastprint Gold papier en Fastprint Plotterpapier. Laatstgenoemde is papier op rol en uitermate geschikt voor grote formaten zoals bijvoorbeeld posters. Fastprint Gold is uitermate geschikt voor representatieve correspondentie, je huisstijl en de verwerking door kleuren inkjet- en laserprinters. Goedkoop inkjetpapier van goede kwaliteit, dan ben je bij Fastprint aan het juiste adres.

 7. Fastprint receptpapier bestellen

  Heb je receptpapier nodig? Je kunt Fastprint receptpapier bestellen via je plaatselijke kantoorvakhandelaar. Van het merk Fastprint zijn er veel verschillende papiersoorten verkrijgbaar, waaronder ook receptpapier.

  Wat is receptpapier?
  Maar eerst even de vraag, wat is receptpapier? Receptpapier van Fastprint is vaak geschikt voor kopieermachines, inkjetprinters en laserprinters. De eigenschappen van het papier zijn egaal, kleurrijk oppervlak en gericht voor opvallende afdrukken. Het papierformaat van receptpapier van Fastprint is A6-formaat. Dit receptpapier is speciaal voor het printen van recepten. Er zijn verschillende soorten receptpapier van Fastprint verkrijgbaar, ook in verschillende kleuren. Vraag bij je plaatselijke kantoorvakhandel welke soorten Fastprint receptpapier je daar kunt bestellen voor jouw bedrijf.

 8. Fastprint Extra kopieerpapier A4 80 gram wit

  Op zoek naar goedkoop kopieerpapier van Fastprint voor je kantoor of bedrijf? Ga dan voor Fastprint Extra kopieerpapier A4! Dit is één van de populairste Fastprint artikelen welke dagelijks veel besteld worden.

  Eigenschappen Fastprint Extra kopieerpapier A4
  Het Fastprint Extra kopieerpapier in A4-formaat kent verschillende eigenschappen die het papier zo populair maken. Zo is dit papier geschikt voor kopieermachines, inkjetprinters én laserprinters. Dit maakt het kopieerpapier erg populair onder bedrijven.

  Verder kent het Fastprint Extra kopieerpapier een egaal oppervlak en een neutrale witte tint. Dit zorgt er voor dat de afdrukken op dit papier van hoge kwaliteit zijn. Ook is het Fastprint Extra kopieerpapier voorzien van een Europees milieukenmerk en vervaardigd uit FSC-gecertificeerde grondstoffen.

  Overige eigenschappen
  Bovenstaand de belangrijkste eigenschappen van het Fastprint Extra kopieerpapier in A4-formaat. Echter kent het papier er nog een paar zoals:
  De witheid van het papier is CIE161
  Het papier is (NEN2728) gecertificeerd
  In een pak zitten 500 vellen papier
  Het papier voldoet aan de houdbaarheidsnorm ISO9706

 9. Fastprint Gold kopieerpapier A4 80 gram wit

  Heb je Fastprint Gold kopieerpapier wit nodig in A4-formaat en 80 gram? Je kunt dit papiersoort van Fastprint bij verschillende kantoorvakhandelaren bestellen. Onder de Fastprint papiersoorten is het kopieerpapier A4 van Fastprint Gold erg populair. Deze papiersoort wordt dagelijks besteld door vele bedrijven en kantoren.

  Eigenschappen Fastprint Gold kopieerpapier A4
  Wij vertellen je graag de eigenschappen van het Fastprint Gold kopieerpapier in A4-formaat. Zo is Fastprint Gold erg geschikt voor representatieve correspondentie of je huisstijl. Je kunt het Fastprint Gold kopieerpapier gebruiken in een inkjet- of laserprinter. Het papier kent een egaal oppervlak en een extra witte tint, dit zorgt voor briljante afdrukken!

  Het Fastprint Gold kopieerpapier is gemaakt volgens het Colorlok principe. Dit wil zeggen dat de afdrukken met een inkjetprinter beter tot hun recht komen. Er zullen scherpe en heldere afdrukken gemaakt worden dankzij dit kopieerpapier van Fastprint.

  Overige eigenschappen
  Het kopieerpapier van Fastprint Gold kent nog enkele eigenschappen. Dit zijn onder andere;
  • Witheid van het papier is CIE169
  • Het papier voldoet aan de houdbaarheidsnorm ISO9706
  • Het papier is FSC-gecertificeerd
  • Voorzien van een Europees milieukenmerk

 10. Fastprint Color

  Een topkwaliteit assortiment gekleurd kantoorpapier in unieke en representatieve kleuren voor briljante en opvallende afdrukken. Ideaal om officiële documenten van een kleurrijk uiterlijk te voorzien. Voor iedere toepassing een kleur die het beste bij het specifieke gebruik past.Verkrijgbaar in 80, 120 en 160 gram in zowel bulk (500 of 250 vel) als ook kleinverpakking (50 of 100 vel). Daarnaast zijn er ook in een aantal populaire kleuren bijpassende enveloppen verkijgbaar. Fastprint Color is voorzien van het Europees Milieukeurmerk en FSC certificering.

Vind je Fastprint verkooppunt